2023 Improvizace

07.07.2023

Neděle 15. 10. 2023 15:00 - 19:00 Improvizace - MgA. et Mgr. Hana Patrasová. Společenský sál ŠK. 200Kč / 100kč (studenti, ZTP). Kapacita 12 účastníků.

Dílna improvizace "Spatra" s Hanou Patrasovou

Prozkoumáme základy improvizace v hrách a cvičeních, půjdeme vstříc tomu, co nám v improvizaci může pomoci, zjistíme, kde se berou nápady, zkusíme, jak se v improvizaci potkat s partnerem a hrát spolu, potrénujeme, jak spolupracovat a rozvíjet, co máme, a také jak nápady opouštět ve prospěch společné hry. Zamyslíme se, jaké jsou improvizační dovednosti a jak je prohlubovat, to vše prakticky, tady a teď a spatra.

MgA. et Mgr. Hana Patrasová

učitelka dramatické výchovy na SPgŠ v Prachaticích, trenérka středoškolského improvizačního týmu Pilulky, kurátorka Muzea české loutky a cirkusu, recitátorka, členka divadla PNUtí a divadelní skupiny Na skok




Platby probíhají přes goout.cz (odkaz zde) Pokud svou neúčast ohlásíte nejpozději 10 dnů před konáním dílny, bude Vám vráceno 80% z účastnického poplatku / Pokud je dílna již plně obsazena a přesto chcete zkusit štěstí, staňte se náhradníkem (v obou případech pište na slovoslet@seznam.cz nebo volejte 606513234 M.Sýkorová).

Slovoslet / Dny poezie a mluveného slova Strakonice
Všechna práva vyhrazena 2018
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!