2023 Divadlo jako každodenní jóga

07.07.2023

Pátek 20. 10. 15:30 - 19:00 Divadlo jako každodenní jóga / MgA. Jan Mrázek - Místo bude upřesněno. Účastnický poplatek 200 / 100Kč studenti. Kapacita 12 účastníků.


Divadlo jako každodenní jóga

Workshop péče o kontakt s přítomností. Jogíni mají svá cvičení, jak o tento kontakt pečovat. Divadelníci také. Cvičení pohybová, hlasová nebo improvizační. Neočekávejme instantní osvícení - cvičení jsou spíše jako čištění zubů, nebo ranní sprcha. Mají nás připravit na každodenní kontakt se sebou, každodenní kontakt s druhými, každodenní expresi, otevírání se a vymezování se, tvorbu, rozvoj, odpočinek, čili na každodenní zázraky.


MgA. Jan Mrázek - divadelní lektor, písničkář. Student Katedry výchovné dramatiky DAMU a Pedagogické fakulty UK. Minulý rok strávil převážně v Polsku, nejdříve studující režii v Krakově a poté zpívající a tancující v karanténě ve venkovském Teatru Węgajty. Muzikant, pro něhož je muzika každodenní jógou. Člen kapely DOTmy a tvůrce vlastní autorské muziky. Jinak lektor hudební, herecké improvizace a hlasové výchovy. Často též přítomen v různých funkcích na přehlídkách mladého a amatérského divadla (Dětská scéna, Wolkrův Prostějov, Jiráskův Hronov...)


Platby probíhají přes goout.cz (odkaz zde) Pokud svou neúčast ohlásíte nejpozději 10 dnů před konáním dílny, bude Vám vráceno 80% z účastnického poplatku / Pokud je dílna již plně obsazena a přesto chcete zkusit štěstí, staňte se náhradníkem (v obou případech pište na slovoslet@seznam.cz nebo volejte 606513234 M.Sýkorová).

Slovoslet / Dny poezie a mluveného slova Strakonice
Všechna práva vyhrazena 2018
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!